informatie

LOCATIE EN OPENINGSTIJDEN
De 80's 90's & 00's Radio Party

Zaterdag 12 januari 2019
Klokgebouw, Strijp S (ingang Beukenlaan) Eindhoven

Aanvang: 20:30 uur
Eindtijd: 02:00 uur

Minimumleeftijd 18 jaar

KLUISJES
Er zijn kluisjes aanwezig om je spullen op te bergen. In de kluisjes kun je meerdere jassen kwijt.

CONSUMPTIEMUNTEN

We werken tijdens de 80's 90's & 00’s Radio Party uitsluitend met munten. Deze zijn te gebruiken voor consumptie van eten en drinken. Alleen tijdens de Radio Party kunnen ze worden aangeschaft bij de kassa's. Munten zijn alleen geldig op de 10e editie van de 80's 90's & 00's Radio Party. De mogelijkheid is er om zowel contant als met PIN te betalen. Houd er rekening mee dat we barren stipt om 02.00 uur moeten sluiten. De Foodarea sluit stipt om 02.30 uur.

SPULLEN MEENEMEN
Het meenemen van eigen consumpties is niet toegestaan. Wanneer je medicatie gebruikt zorg dan voor een bewijs van medische urgentie. Geef vervolgens bij de beveiligers bij de ingang aan dat je medicatie bij je hebt. Spuitbussen onder druk en parfumflesjes mogen niet mee naar binnen.

SIGARETTEN
Wij hebben helaas geen verkoopmogelijkheid voor sigaretten. Houd hier rekening mee als je wilt roken. Daarnaast is roken alleen toegestaan in de aangewezen rookruimtes.

HUISREGELS
We houden het graag netjes en beschaafd tijdens de 80's 90's & 00's Radio Party en daarom nemen we een aantal regels in acht. We willen je dus vragen rekening te houden met zaken die zorgen voor een plezierig verloop van het feest. De huisregels de 80's 90's & 00's Radio Party vind je op de site.

ENTREE
De entree de 80's 90's & 00's Radio Party bevindt zich aan de Philitelaan op Strijp-S.

LEGITIMATIE
De minimum leeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

MINDERVALIDE BEZOEKERS
De 80's 90's & 00's Radio Party houdt rekening met de mindervalide bezoekers. Er is een aangepaste toiletvoorziening.

Bekijk hier onze Algemene voorwaarden en privacy statement

logo radio8fm

De 80's 90's & 00's Party is powered by Radio 8FM. Dus luister naar Radio 8FM en houdt de zender in de gaten voor leuke acties.

Radio 8FM is dé radiozender voor en door Brabanders waar de leukste en beste muziek uit de 80's, 90's & 00's de boventoon voert. Je hoort naast de muziek natuurlijk ook het nieuws, het weer & verkeer in Brabant.

In heel Brabant te ontvangen in de ether & via DAB+. Wereldwijd online te beluisteren via Radio8FM.nl en via de mobiele app (iOS, Android & Windows Phone).

TOP